Direktlänk till inlägg 5 februari 2014
Det är så svårt att hitta ett rödvin som man kan reducera utan att det blir för syrligt. Jag har frågat systembolaget via mail men det svar jag fick funkade inte i just min sås. Nu har jag hittat ett vin som själva jag tycker går bra att använda i en rödvinssås där vinet ska reduceras. Det är även gott att dricka till maten sedan. Att det är ett boxvin, ja, vadårå?
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...